Vi förädlar svenska livsmedel

På Kebelco har vi alltid haft ambitionen att distribuera bara de allra bästa råvarorna och ingredienserna till den svenska livsmedelsindustrin. I dag är vi en väletablerad distributör som förädlar varorna du förser dina kunder med.

Vårt fokus ligger på att leverera högkvalitativa produkter till, i första hand, svensk livsmedelsindustri. Med expertis, servicekänsla och ett gediget kontaktnät som innefattar leverantörer och samarbetspartners i världen så är Kebelco en pålitligt distributör och agenturföretag som alltid levererar.

Vi har ett stort spektra av kunder, allt från mejerier i stordrift till gårdsmejerier, glasstillverkare, konfektyrtillverkare, bryggerier, rökeri, fiskodlare, hälsokosttillverkare.

Samtidigt som vår högsta prioritet är kundens välbefinnande arbetar vi ständigt med att minska vår miljöpåverkan. Av den och flera andra anledningar är Kebelco kvalitets- och miljöcertifierade enligt både ISO 9001 och 14001, KRAV samt RSPO certifiering.

Det hållbara alternativet


På Kebelco strävar vi alltid efter nya och hållbara höjder. Av den och flera andra anledningar är vi kvalitets- och miljöcertifierade enligt ISO 9001 och 14001.

Ring oss på telefon

031-86 85 25